Kačacie prsia s chrumkavou kožou

Viete, že konzumovať kačacie mäso je možné aj na spôsob medium rare? Že to je skutočná delikatesa Vás presvedčia naše kačacie prsia s chrumkavou kožou. Dôležité je, aby mäso vo vnútri dosiahlo hranicu 165 °F, teda minimálne 74°C a stáva sa bezpečným na konzumáciu. Ukážeme Vám ako si pripraviť chrumkavú kačaciu kožu a v spojení so šťavnatým mäsom sa budete oblizovať od ucha k uchu.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Gurmán recepty

Viac od autora

Rolky s údeným lososom
fit recept rýchly recept zdravé

Rolky s údeným lososom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
Nakladaná červená cibuľa
cibuľa príloha

Nakladaná červená cibuľa

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
Poctivý slepačí vývar
obed polievka polievky zdravé jedlo

Poctivý slepačí vývar

Náročnosť
Čas prípravy
4 hodiny
Jednoduchá brokolicová polievka
polievka rýchly recept

Jednoduchá brokolicová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
Domáce poké s lososom
losos poké zdravé jedlo

Domáce poké s lososom

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
Segedínsky guláš
bravčové mäso kyslá kapusta obed

Segedínsky guláš

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút