Kačacie prsia s chrumkavou kožou

Viete, že konzumovať kačacie mäso je možné aj na spôsob medium rare? Že to je skutočná delikatesa Vás presvedčia naše kačacie prsia s chrumkavou kožou. Dôležité je, aby mäso vo vnútri dosiahlo hranicu 165 °F, teda minimálne 74°C a stáva sa bezpečným na konzumáciu. Ukážeme Vám ako si pripraviť chrumkavú kačaciu kožu a v spojení so šťavnatým mäsom sa budete oblizovať od ucha k uchu.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Gurmán recepty

Viac od autora

Zapekané cuketové lode
cuketa obed tip na obed

Zapekané cuketové lode

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
Malinový koláč s tvarohovým krémom
Dezerty fit recept malinový koláč

Malinový koláč s tvarohovým krémom

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút
Poctivý slepačí vývar
obed polievka polievky zdravé jedlo

Poctivý slepačí vývar

Náročnosť
Čas prípravy
4 hodiny
Kuracie rizoto s hráškom a hubami
hríby obed zdravé jedlo

Kuracie rizoto s hráškom a hubami

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
Domáci tatarák
predjedlo tatarák

Domáci tatarák

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
Plnené orechy s čokoládoovým krémom
orechy vianoce vianočný recept

Plnené orechy s čokoládovým krémom

Náročnosť
Čas prípravy
4 hodiny