Hlávkový šalát s vajíčkami, syrom a kečupom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Ingrediencie

4 hlávky šalátu
1 citrón
10 g cukru
2 dl kyslej smotany
8 vajec
60 g syra
4 lyžice kečupu
mleté čierne korenie
cesnak
soľ
kôpor

Postup receptu

Očistené umyté listy šalátu pokrájame na menšie kúsky, zmiešame s nálevom a rozdelíme na taniere. Pokladieme na ne na tvrdo uvarené rozštvrtené vajcia, ktoré osolíme, posypeme strúhaným syrom a pokvapkáme kečupom. Šalát s vajíčkami podávame na večeru s chlebom.
Nálev: Kyslú smotanu rozšľaháme, osolíme, pridáme citrónovú šťavu, rozotretý cesnak, mleté čierne korenie, posekaný kôpor alebo zelený petržlen, cukor a zamiešame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mramorová bábovka

Náročnosť

Gaštanový krém

Náročnosť

Špargľová polievka 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Bravčové rebierko

Náročnosť