Hlávkový šalát s vajíčkami, syrom a kečupom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Ingrediencie

4 hlávky šalátu
1 citrón
10 g cukru
2 dl kyslej smotany
8 vajec
60 g syra
4 lyžice kečupu
mleté čierne korenie
cesnak
soľ
kôpor

Postup receptu

Očistené umyté listy šalátu pokrájame na menšie kúsky, zmiešame s nálevom a rozdelíme na taniere. Pokladieme na ne na tvrdo uvarené rozštvrtené vajcia, ktoré osolíme, posypeme strúhaným syrom a pokvapkáme kečupom. Šalát s vajíčkami podávame na večeru s chlebom.
Nálev: Kyslú smotanu rozšľaháme, osolíme, pridáme citrónovú šťavu, rozotretý cesnak, mleté čierne korenie, posekaný kôpor alebo zelený petržlen, cukor a zamiešame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená