Hlivová polievka s haluškami

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme na rezance nakrájanú hlivu, osolíme, okoreníme a krátko podusíme.
Zalejeme požadovaným množstvom vody, pridáme na kocky nakrájané zemiaky, mrkvu a petržlen.
Keď je zelenina mäkká, z oleja, hladkej múky a sladkej červenej papriky si pripravíme zápražku, ktorú vlejeme do polievky.
Pripravíme si cesto na halušky, ktoré zavaríme do hotovej polievky.
Keď sú halušky uvarené, polievku ochutíme vegetou, prelisovanými strúčikmi cesnaku a napokon posypeme posekanou petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená