Pečená tekvica Hokkaido so sladkými cherry paradajkami

Ak milujete tekvice rovnako ako my, skúste si ich dnes upiecť. Garantujeme vám, že vaše chuťové poháriky zažijú explóziu chuti a spolu s pohárikom výborného bieleho vínka nádherne zavŕšite deň.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
3256 Receptov

Ingrediencie

– tekvica Hokkaido
– sladké zemiaky – batáty
– olivový olej
– mozzarella
– sladké cherry paradajky Ovoleza – ČERINKA a KOKTEJLKA
– čierne korenie
– soľ

Postup receptu

1. Zapekaciu misku zľahka potrite olivovým olejom. Poukladajte do nej ošúpanú a nakrájanú tekvicu, batáty, mozzarellu a cherry paradajky. Jemne osolíme a premiešame.

2. Vložíme do vopred vyhriatej rúry a zmes pečieme 20 – 30 minút pri teplote 170 stupňov C. Jedlo bude hotové, keď sa paradajky a mozzarella pekne sfarbia do zlatista.

3. Pre získanie lahodnejšej chuti môžeme pokrm posypať parmezánom. Syr je typický svojou sladkastou chuťou a vôňou, ku ktorej sa výborne hodí biele polosladké víno.

Prajeme dobrú chuť a “Na zdravie!”.

S láskou OVOZELA ❤

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená