Pečená tekvica Hokkaido so sladkými cherry paradajkami

Ak milujete tekvice rovnako ako my, skúste si ich dnes upiecť. Garantujeme vám, že vaše chuťové poháriky zažijú explóziu chuti a spolu s pohárikom výborného bieleho vínka nádherne zavŕšite deň.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.66
3288 Receptov

Ingrediencie

– tekvica Hokkaido
– sladké zemiaky – batáty
– olivový olej
– mozzarella
– sladké cherry paradajky Ovoleza – ČERINKA a KOKTEJLKA
– čierne korenie
– soľ

Postup receptu

1. Zapekaciu misku zľahka potrite olivovým olejom. Poukladajte do nej ošúpanú a nakrájanú tekvicu, batáty, mozzarellu a cherry paradajky. Jemne osolíme a premiešame.

2. Vložíme do vopred vyhriatej rúry a zmes pečieme 20 – 30 minút pri teplote 170 stupňov C. Jedlo bude hotové, keď sa paradajky a mozzarella pekne sfarbia do zlatista.

3. Pre získanie lahodnejšej chuti môžeme pokrm posypať parmezánom. Syr je typický svojou sladkastou chuťou a vôňou, ku ktorej sa výborne hodí biele polosladké víno.

Prajeme dobrú chuť a “Na zdravie!”.

S láskou OVOZELA ❤

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Trené halušky 2.

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút

Vanilkový krém

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Šunkové závitky

Náročnosť