Jesenný šalát s hruškami a tekvicou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
136 Receptov

Postup receptu

  1. Tekvicu hokkaido nakrájame na kocky, potrieme olejom, osolíme a pečieme 20 minút pri teplote 200 stupňov.

  2. Zálievku si pripravíme zmiešaním tekvicového, olivového oleja, balsamica, medu a horčice.

  3. Hrušky a repu nakrájame na kocky. Do misky dáme polníček, rukolu, hrušky, repu, opečené hokkaido a zalejeme zálievkou. Na vrch pridáme syr s modrou plesňou a môžeme podávať. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

cuketové cestoviny
fit recept zdravé

Cuketové cestoviny

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
krémová polievka tekvica hokkaido

Hokkaido krémová polievka s tekvicovými semienkami

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
polievka
polievka rýchle zdravé

Gazpacho – španielska polievka bez varenia

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
pizza slimáky
snack

Pizza kolieska

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
Lievance
americká kuchyňa

Americké lievance

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Domáce bazalkové pesto

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút