Polievka z domáceho králika

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Čistý králičí predok pokrájame na menšie kúsky a dáme do studenej vody variť. Neskoršie pridáme očistenú zeleninu, cibuľu, cesnak, soľ, korenie a na miernom ohni varíme. Keď je mäso mäkké, polievku scedíme a zavaríme do nej strúhanku. Pred podaním pridáme mäso, na menšie kúsky nakrájanú mrkvu a posekanú zelenú petržlenovú vňať.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kelový puding

Náročnosť

Obložené vajcia

Náročnosť

Gaštanové krokety

Náročnosť

Čokoládové keksy

Náročnosť
Čas prípravy
5 minút