Rezne z mletého bôčika so syrom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umytý a kože zbavený bôčik pokrájame na menšie kúsky, spolu so syrom zomelieme, osolíme, okoreníme a všetko spolu dobre premiešame. Pripravenú masu odložíme do druhého dňa do chladničky. Potom ju rozdelíme na osem približne rovnako veľkých kúskov, z ktorých na omrvinami posypanej doske sformujeme rezne oválneho tvaru, poukladáme ich na pomastený plech a v rúre z oboch strán upečieme do ružova. Podávame so zemiakmi posypanými posekanou zelenou petržlenovou vňaťou a so zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Varené zemiaky

Náročnosť

Burizónové guľky

Náročnosť

Rajčiaková polievka so smotanou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Milánske špagety

Náročnosť

Čevabčiči 1.

Náročnosť