Rezne z mletého bôčika so syrom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Umytý a kože zbavený bôčik pokrájame na menšie kúsky, spolu so syrom zomelieme, osolíme, okoreníme a všetko spolu dobre premiešame. Pripravenú masu odložíme do druhého dňa do chladničky. Potom ju rozdelíme na osem približne rovnako veľkých kúskov, z ktorých na omrvinami posypanej doske sformujeme rezne oválneho tvaru, poukladáme ich na pomastený plech a v rúre z oboch strán upečieme do ružova. Podávame so zemiakmi posypanými posekanou zelenou petržlenovou vňaťou a so zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená