Zbojnícka hovädzia pečienka

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Tenký plátok hovädzieho mäsa naklepeme, osolíme, poukladáme naň plátky údenej slaniny, stočíme, previažeme niťou a sprudka opečieme na oleji. Potom pridáme očistenú pokrájanú cibuľu, necháme ju speniť, podlejeme vodou, prikryjeme a dusíme. Udusené mäso vyberieme, odstránime z neho niť a pokrájame ho na porcie. Šťavu trocha zaprášime múkou, povaríme a nalejeme na mäso.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Žemľová polievka

Náročnosť

Vyprážaný patizón s cesnakom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Žemľová knedľa 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina