Rezne zo sviečkovice so šunkou a s vajcom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umytú sviečkovicu pokrájame na osem rezňov, ktoré zľahka naklepeme, posolíme, okoreníme a na horúcom oleji z oboch strán opečieme tak, aby boli vnútri ružové. Spolu s nimi opekáme aj na krížalky pokrájané uvarené zemiaky a plátky šunky. Opečené rezne položíme po dva na tanier vedľa seba, na ne položíme opečený plátok šunky a osobitne upečené volské oko. Opekané zemiaky dáme k rezňom ako prílohu. Zvyšok oleja zaprášime múkou, popražíme, podlejeme vodou, dosolíme, pridáme maslo a povaríme. Šťavu precedíme a podlejeme ňou rezne. Podávame so šalátom a s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená