Rezne zo sviečkovice so šunkou a s vajcom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umytú sviečkovicu pokrájame na osem rezňov, ktoré zľahka naklepeme, posolíme, okoreníme a na horúcom oleji z oboch strán opečieme tak, aby boli vnútri ružové. Spolu s nimi opekáme aj na krížalky pokrájané uvarené zemiaky a plátky šunky. Opečené rezne položíme po dva na tanier vedľa seba, na ne položíme opečený plátok šunky a osobitne upečené volské oko. Opekané zemiaky dáme k rezňom ako prílohu. Zvyšok oleja zaprášime múkou, popražíme, podlejeme vodou, dosolíme, pridáme maslo a povaríme. Šťavu precedíme a podlejeme ňou rezne. Podávame so šalátom a s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zeleninová omeleta

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Broskyňový krém

Náročnosť

Žĺtkové venčeky

Náročnosť

Kozľací paprikáš

Náročnosť