Tofu nátierka s mrkvou a provensálskou hľuzovkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.59
229 Receptov

Postup receptu

  1. Cibuľu a tofu si nakrájame na kocky. Mrkvu očistíme, umyjeme a nastrúhame najemno. Hľuzovku nastrúhame.

  2. V miske zmiešame tvaroh, mrkvu, cibuľu, hľuzovku a tofu. Pridáme soľ, čierne korenie, údenú papriku a poriadne zamiešame, poprípade dochutíme. Podávame s čerstvou zeleninou a opečeným chlebom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vianočný majonézový šalát

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
steak

Hovädzí flank steak s batátovou kašou

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Francúzske zemiaky s klobásou a slovenskou salámou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
Koláč

Malinová bublanina s dotykom vanilky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Citrónovo-makové sušienky

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny 30 minút

Rýchly nepečený čokoládový dezert v pohári

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút