Tofu nátierka s mrkvou a provensálskou hľuzovkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Postup receptu

  1. Cibuľu a tofu si nakrájame na kocky. Mrkvu očistíme, umyjeme a nastrúhame najemno. Hľuzovku nastrúhame.

  2. V miske zmiešame tvaroh, mrkvu, cibuľu, hľuzovku a tofu. Pridáme soľ, čierne korenie, údenú papriku a poriadne zamiešame, poprípade dochutíme. Podávame s čerstvou zeleninou a opečeným chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hovädzí steak s opekanými zemiakmi

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
Dezerty

Čučoriedková torta s mascaropone

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Palacinky na sladko s džemom a ovocím

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Špenátové halušky s bryndzou a slaninkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Brokolicová krémová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
cheesecake

Pravý americký cheesecake

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút