Tofu nátierka s mrkvou a provensálskou hľuzovkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
0
136 Receptov

Postup receptu

  1. Cibuľu a tofu si nakrájame na kocky. Mrkvu očistíme, umyjeme a nastrúhame najemno. Hľuzovku nastrúhame.

  2. V miske zmiešame tvaroh, mrkvu, cibuľu, hľuzovku a tofu. Pridáme soľ, čierne korenie, údenú papriku a poriadne zamiešame, poprípade dochutíme. Podávame s čerstvou zeleninou a opečeným chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

guličky
desiata rýchle zdravé

Guľky z ovsených vločiek

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Jahňacie kotlety s glazovanou mrkvou

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
zmrzlina
Dezerty

Domáca vanilková zmrzlina s kúskami malín

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
Majonéza omáčky

Domáca majonéza s pečeným cesnakom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Limetový librový koláč (pound cake)

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
hotové do 30 minút omáčka vegan

Omáčka na pizzu

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút