Zemiaková kaša s kyslou kapustou 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Ingrediencie

1 škatuľa sušenej zemiakovej kaše
3 dl mlieka
1/2 l vriacej vody
200 g kyslej kapusty
40 g údenej slaniny
20 g masti
60 g cibule

Postup receptu

Sušenú zemiakovú kašu zalejeme horúcou vodou a mliekom, dobre vymiešame a zmiešame s posekanou kyslou kapustou. Údenú slaninu pokrájame na kocky, popražíme, pridáme masť a očistenú pokrájanú cibuľu. Speníme a nalejeme na porcie kaše s kapustou. Servírujeme s vareným údeným mäsom, pečeným bravčovým mäsom, alebo s klobáskou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená