Pečené bravčové plece na koreňovej zelenine

Recept, v ktorom využijete prebytky zeleniny zo záhradky: pečené bravčové plece na koreňovej zelenine. Veľmi jednoduché jedlo, ale zato bohaté na chuť. Čím dlhšie pečiete, tým bude mäso jemnejšie a zelenina sladšia a skoro až krémovej konzistencie. Odporúčame zapekať v liatinovom pekáči pokiaľ taký vlastníte. Ale i z obyčajného plechu chutí toto jedlo famózne. Na veľký plech budete potrebovať:

Náročnosť
Čas prípravy
3 hodiny

Gurmán recepty

Viac od autora

Domáca tatárska omáčka
Majonéza omáčka tatárska omáčka

Domáca tatárska omáčka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
Paradajková polievka
fit recept polievka Vegetariánske jedlo

Paradajková polievka

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
Špagety s mäsovými guličkami a paradajkovou omáčkou
obed omáčka talianska kuchyňa

Špagety s mäsovými guličkami a paradajkovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
Ananásová pikantná salsa
snack vegan zdravé

Ananásová pikantná salsa

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
Cuketové placky
cuketa placky Vegetariánske jedlo

Cuketové placky

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
Hŕstková polievka s krúpami
hŕstková polievka polievka zdravé jedlo

Hŕstková polievka s krúpami

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút