Pečené bravčové plece na koreňovej zelenine

Recept, v ktorom využijete prebytky zeleniny zo záhradky: pečené bravčové plece na koreňovej zelenine. Veľmi jednoduché jedlo, ale zato bohaté na chuť. Čím dlhšie pečiete, tým bude mäso jemnejšie a zelenina sladšia a skoro až krémovej konzistencie. Odporúčame zapekať v liatinovom pekáči pokiaľ taký vlastníte. Ale i z obyčajného plechu chutí toto jedlo famózne. Na veľký plech budete potrebovať:

Náročnosť
Čas prípravy
3 hodiny

Gurmán recepty

Viac od autora

Ľahký ovocný koláč s mascarpone
Dezerty ovocný koláč

Ľahký ovocný koláč s mascarpone

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút
Bylinkové maslo
bylinky maslo rýchly recept

Bylinkové maslo

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
Ananásová pikantná salsa
snack vegan zdravé

Ananásová pikantná salsa

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
Cestoviny carbonara
carbonara Cestoviny talianska kuchyňa

Cestoviny carbonara

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
Poctivý slepačí vývar
obed polievka polievky zdravé jedlo

Poctivý slepačí vývar

Náročnosť
Čas prípravy
4 hodiny
Zapekané batáty s bryndzou a slaninou
bryndza fit recept obed

Zapekané batáty s bryndzou a slaninou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút