už 3271 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Karlovarská roláda

Karlovarská roláda

Zaradené v kategórii:
Ťeľacie mäso

Ingrediencie:

300 g teľacieho mäsa, 60 g párkov, 40 g kyslých uhoriek, 1 vajce, 40 g oleja, 10 g masla, 10 g múky, soľ


Postup prípravy:

Plátok teľacieho mäsa odblaníme, osolíme, potrieme praženicou z masla a vajca, na ňu položíme párok a po dĺžke prekrojené kyslé uhorky, stočíme, previažeme niťou, opečieme na oleji zo všetkých strán do ružova, podlejeme vodou a udusíme. Udusené mäso vyberieme, odstránime niť a pokrájame na porcie. Šťavu vydusíme na tuk, zaprášime múkou, opražíme, rozriedime vodou, povaríme a nalejeme na pokrájané mäso.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: dusenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Roláda podľa Karmen
Roláda podľa Karmen
Morčacia roláda
Morčacia roláda
Mandľová roláda
Mandľová roláda
Kakaová roláda
Kakaová roláda