Pór s maslom
Zaradené v kategórii:
Cibuľa, pór

Ingrediencie:
400 g mladého póru, soľ, 60 g masla, 20 g strúhanky
Postup prípravy:
Mladý pór umyjeme, zlúpneme vrchný list, skrojíme ho, zviažeme vždy niekoľko pórov lykom do zväzku (aby sa lepšie prekladal), vložíme do vriacej osolenej vody a varíme 10 až 15 minút. Mäkký pór dáme na sito odkvapkať, na mise ho rozviažeme, posypeme strúhankou opraženou na masle a pomastíme roztopeným maslom.
Podávame s varenými zemiakmi.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: neurčené
- Čas prípravy:
- Čas varenia: neurčené
- Náročnosť prípravy: ľahká
- Technika prípravy: varenie
- Kuchyňa: neurčené
- Príležitosť: jedlá na každý deň
- Lacné jedlo: áno
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
![]() Stopkový zeler so syrom | ![]() Zapekaný karfiol 1. | ![]() Vajcia zapečené s chrenom | ![]() Vajcia pečené na smotane |