už 3274 receptov

Pridaj recept

Pór s maslom

Zaradené v kategórii:
Cibuľa, pór

Ingrediencie:

400 g mladého póru, soľ, 60 g masla, 20 g strúhanky


Postup prípravy:

Mladý pór umyjeme, zlúpneme vrchný list, skrojíme ho, zviažeme vždy niekoľko pórov lykom do zväzku (aby sa lepšie prekladal), vložíme do vriacej osolenej vody a varíme 10 až 15 minút. Mäkký pór dáme na sito odkvapkať, na mise ho rozviažeme, posypeme strúhankou opraženou na masle a pomastíme roztopeným maslom.
Podávame s varenými zemiakmi.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

Súvisiace recepty

Stopkový zeler so syrom
Stopkový zeler so syrom
Zapekaný karfiol 1.
Zapekaný karfiol 1.
Vajcia zapečené s chrenom
Vajcia zapečené s chrenom
Vajcia pečené na smotane
Vajcia pečené na smotane