už 3274 receptov

Pridaj recept

Tatársky biftek 1.

Tatársky biftek 1.

Zaradené v kategórii:
Bravčové mäso

Ingrediencie:

400 g sviečkovice, soľ, mleté čierne korenie, 4 žĺtky, horčica, sardelová pasta, cibuľa, červená paprika


Postup prípravy:

Čerstvú surovú sviečkovicu oškrabeme nožom tak, aby v nej neboli kožky a žilky. Potom mäso sekáme nožom asi 15-30 minút, aby sa z neho stala jemná mäsová kaša. Mäso potom osolíme, okoreníme a upravíme z neho okrúhly biftek, položíme na tanier, uprostred urobíme jamku, do ktorej nalejeme surový žĺtok. Žĺtok osolíme biftek obložíme horčicou sardelovou pastou, cibuľou pokrájanou na kolieska a červenou paprikou. Podávame s opečeným chlebom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

Súvisiace recepty

Tatársky biftek 2.
Tatársky biftek 2.
Biftek
Biftek
Škrabaný biftek
Škrabaný biftek
Ruský biftek
Ruský biftek