Teľacie rebierko na rošte

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Z umytého a odležaného karé nasekáme štyri rebierka aj s kosťou. Trochu ich naklepeme, okraje narežeme, posolíme, okoreníme, potrieme olejom a necháme stáť na chladnom mieste asi pol hodiny. Potom ich položíme na mriežku a grilujeme tri minúty z každej strany. Na hliníkovej miske zároveň opekáme zemiaky uvarené v šupke, očistené a pokrájané na kolieska. Opečené rebierko položíme na zohriate taniere a pridáme opečené zemiaky. Podávame s kompótom alebo so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená