Býčie žľazy na hubách

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Odblanené žľazy rozrežeme na polovičky a na niekoľko hodín namočíme do vody s hypermangánom. Pred úpravou ich opláchneme pod tečúcou vodou, pokrájame na väčšie kúsky a udusíme na pokrájanej cibuli. Očistené a pokrájané huby udusíme na oleji s korením. Keď sú huby mäkké, zmiešame ich so žľazami, zaprášime múkou, pridáme worčestrovú omáčku a zahustíme. Do hotového jedla pridáme šťavu z citróna. Podávame so zemiakovými hranolkami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená