Býčie žľazy na hubách

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Odblanené žľazy rozrežeme na polovičky a na niekoľko hodín namočíme do vody s hypermangánom. Pred úpravou ich opláchneme pod tečúcou vodou, pokrájame na väčšie kúsky a udusíme na pokrájanej cibuli. Očistené a pokrájané huby udusíme na oleji s korením. Keď sú huby mäkké, zmiešame ich so žľazami, zaprášime múkou, pridáme worčestrovú omáčku a zahustíme. Do hotového jedla pridáme šťavu z citróna. Podávame so zemiakovými hranolkami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Párková polievka

Náročnosť

Zeleninový šalát

Náročnosť

Tatranské rezy

Náročnosť

Zemiakové knedle 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Pavézky s džemom

Náročnosť