Kapustnica s klobásou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Kyslú kapustu zalejeme vodou a dáme variť. Potom k nej pridáme pokrájanú cibuľu opraženú na masti a zaprášenú mletou paprikou. Huby premyjeme a pokrájané na menšie kúsky, pridáme ku kapuste spolu s bobkovým listom, mletým čiernym korením a varíme asi pol hodiny. Čiastočne uvarenú kapustu zahustíme zátrepkou, ktorú pripravíme z múky, smotany a trošky vlažného vývaru z kapusty. Pridáme cesnak rozotretý so soľou a pomaly varíme za občasného premiešania. Pred dokončením varenia pridáme na tenké kolieska pokrájanú klobásu a kapustnicu ešte trochu povaríme. Podľa potreby dochutíme a podávame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená