Kapustnica s klobásou

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Kyslú kapustu zalejeme vodou a dáme variť. Potom k nej pridáme pokrájanú cibuľu opraženú na masti a zaprášenú mletou paprikou. Huby premyjeme a pokrájané na menšie kúsky, pridáme ku kapuste spolu s bobkovým listom, mletým čiernym korením a varíme asi pol hodiny. Čiastočne uvarenú kapustu zahustíme zátrepkou, ktorú pripravíme z múky, smotany a trošky vlažného vývaru z kapusty. Pridáme cesnak rozotretý so soľou a pomaly varíme za občasného premiešania. Pred dokončením varenia pridáme na tenké kolieska pokrájanú klobásu a kapustnicu ešte trochu povaríme. Podľa potreby dochutíme a podávame.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená