Plnený zeler

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umytý a očistený zeler rozkrojíme napoly, vnútro vydlabeme a dáme na pekáč s olejom. Zeler naplníme uvareným zomletým mäsom (môžu byť aj zvyšky pečeného mäsa), ktoré sme zmiešali s vajcom, so soľou a s mletým čiernym korením. Naplnený zeler po ukladáme na pekáč, podlejeme vodou a prikrytý udusíme v rúre. Mäkký zeler vyberieme, šťavu s vydlabaným vnútrom pretrieme, dosolíme, prilejeme rozšľahanú kyslú smotanu, pridáme posekané mladé zelerové lístky a nalejeme späť na zeler. Podávame so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená