Teľacie pečené s údenou slaninou

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Teľacie mäso umyjeme, popreťahujeme údenou slaninou nakrájanou na rezance, dáme na pekáč, osolíme, obložíme plátkami slaniny, kolieskami cibule, podlejeme vodou a pečieme. Za pečenia mäso polievame vlastnou šťavou. Keď je mäso upečené, vyberieme ho z pekáča, šťavu zaprášime múkou, podlejeme vodou a povaríme. Mäso nakrájame na plátky, polejeme prelisovanou šťavou a podávame.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mandľový krém s karamelizovaným ovocím

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
hríby huby omeleta

Omeleta s hubami

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Šalát z pečeného mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Maďarské roštenky

Náročnosť