Vygúľanci

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.66
3289 Receptov

Ingrediencie

300 g bryndze (100%tnej ovčej Green Sheep)
80 g vlašských orechov
10 g čerstvých listov bazalky (asi 20 listov)
4 lyžice otrhaného čerstvého oregana
biele a tmavé pečivo k podávaniu
olivový olej

Ingrediencie pre 4 osoby

Postup receptu

Bazalku nasekajte nadrobno a spolu s oreganom, bryndzou a nadrobno nasekanými orechami premiešajte. Zo zmesi vykrajujte pomocou dvoch malých lyžičiek hrudky.

Pečivo (najlepšie kombinácia ciabatty a ražného chleba) pokrájajte na kocky. Každú kocku pečiva a hrudku bryndzovej zmesi spojte špáratkom a dajte na tanier.

Podávajte čerstvé, aby pečivo neobschlo. Pred podávaním môžete jemne pokvapkať olivovým olejom.

Tip: Bryndzové hrudky môžete podávať spojené aj s cherry rajčinami miesto pečiva.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená