Zemiakové hranolčeky

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Surové zemiaky olúpeme, umyjeme, pokrájame na hrubšie rezance, namočíme na chvíľu do studenej vody, osušíme v utierke a po menších dávkach vypražíme v rozpálenom oleji do svetložltá. Potom hranolky vyberieme, necháme odkvapkať, znova vložíme do rozpáleného oleja a dovyprážame do červená. Odkvapkané trocha osolíme a hneď podávame.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pečený bažant so slaninou

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Vyprážané jahňa

Náročnosť

Výborné kuracie rezne v jogurtovej marináde

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Zemiakový prívarok

Náročnosť

Tvarohové halušky

Náročnosť

Chlebíčky Olympia

Náročnosť