Nákyp z teľacieho mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Maslo vymiešame so žĺtkami, pridáme pokrájané, v mlieku namočené a vytlačené žemle, korenie, soľ, zomleté uvarené mäso a z bielkov ušľahaný tuhý sneh. Všetko zľahka premiešame, dáme do vymastenej a strúhankou vysypanej formy a upečieme. Podávame so zemiakovou kašou a s prívarkom alebo s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Rýchla knedľa

Náročnosť

Ovocný šalát s jogurtom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút