už 3280 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Tatárske bifteky

Zaradené v kategórii:
Hovädzia sviečkovica

Ingrediencie:

400 g sviečkovice, soľ, 4 žĺtky, mleté čierne korenie, cibuľa, horčica, kapary, kečup


Postup prípravy:

Čerstvú surovú sviečkovicu naškrabeme nožom tak, aby v nej neboli kožky a žilky. Potom mäso posekáme nožom na jemnú mäsovú kašu. Osolíme, premiešame, sformujeme okrúhle bochníčky a do stredu každého spravíme hlbokú jamku, do ktorej opatrne nalejeme surový žĺtok tak, aby zostal celý. Každý bochníček uložíme samostatne na tanierik, okolo poukladáme kolieska cibule a do nich podľa chuti a možností dáme horčicu, kapary, kečup, soľ, mleté čierne korenie, papriku a pod. Pri jedle mäso so žĺtkom vidličkou pomiešame a okoreníme priloženými koreninami.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: ľahká
  • Technika prípravy: nevarené jedlá
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Bifteky s vajcom
Bifteky s vajcom
Biftek s vajcom a obložením
Biftek s vajcom a obložením
Tatársky biftek 2.
Tatársky biftek 2.
Bifteky
Bifteky