Šošovica po francúzsky

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Šošovicu preberieme, umyjeme a zalejeme vodou. Pred varením z nej ½ l vody zlejeme a namiesto nej dolejeme víno. Šošovicu varíme 30 minút. Medzitým opražíme na panvici kocky slaniny, na. ktorej udusíme pokrájanú cibuľu, pôr, plátky mrkvy a rozotretý cesnak. Nakoniec pridáme ½ masoxu, bobkový list a všetko spolu prímiešame k šošovici. Osolíme, okoreníme a necháme variť ešte 30 minút. Karé potrieme paprikou, mletým čiernym korením, soľou a prudko opečieme na oleji. Šošovicu upravíme na misku a položíme na ňu karé.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Majonéza 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Slivkový kompót 1.

Náročnosť

Zeleninová omeleta

Náročnosť