Baraní šolet
Zaradené v kategórii:
Jahňacie mäso

Ingrediencie:
600 g baranieho mäsa s kosťou, 200 g suchej fazule, 80 g krúp, soľ, mletá červená paprika, 10 strúčikov cesnaku, mleté čierne korenie, 40 g oleja
Postup prípravy:
Prebratú a umytú fazuľu namočíme na noc do studenej vody. Na druhý deň k nej pridáme umyté porcie baranieho mäsa i s kosťou, umyté krúpy, očistený a na kúsky pokrájaný cesnak, mletú červenú papriku, mleté čierne korenie, olej a všetko zalejeme vodou (vody má byť dvakrát toľko ako potravín). Prikryjeme, necháme prejsť varom a vložíme do mierne vyhriatej rúry na 3 hodiny. Podávame s chlebom.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: neurčené
- Čas prípravy: neurčené
- Čas varenia:
- Náročnosť prípravy: stredná
- Technika prípravy: pečenie
- Kuchyňa: neurčené
- Príležitosť: sviatočné jedlá
- Lacné jedlo: nie
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
![]() Fazuľový šolet 2. | ![]() Baraní Pilaf | ![]() Fazuľový šolet 1. | Baraní guláš 2. |