už 3274 receptov

Pridaj recept

Baraní šolet

Baraní šolet

Zaradené v kategórii:
Jahňacie mäso

Ingrediencie:

600 g baranieho mäsa s kosťou, 200 g suchej fazule, 80 g krúp, soľ, mletá červená paprika, 10 strúčikov cesnaku, mleté čierne korenie, 40 g oleja


Postup prípravy:

Prebratú a umytú fazuľu namočíme na noc do studenej vody. Na druhý deň k nej pridáme umyté porcie baranieho mäsa i s kosťou, umyté krúpy, očistený a na kúsky pokrájaný cesnak, mletú červenú papriku, mleté čierne korenie, olej a všetko zalejeme vodou (vody má byť dvakrát toľko ako potravín). Prikryjeme, necháme prejsť varom a vložíme do mierne vyhriatej rúry na 3 hodiny. Podávame s chlebom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

Súvisiace recepty

Fazuľový šolet 2.
Fazuľový šolet 2.
Baraní Pilaf
Baraní Pilaf
Fazuľový šolet 1.
Fazuľový šolet 1.
Kliknite pre zväčšenie obrázka: Baraní guláš 2.
Baraní guláš 2.