už 3274 receptov

Pridaj recept

Hovädzí údený jazyk

Hovädzí údený jazyk

Zaradené v kategórii:
Hovädzie vnútornosti

Ingrediencie:

600 g hovädzieho údeného jazyka, voda


Postup prípravy:

Umytý údený jazyk varíme vo vode do mäkka. Uvarený ešte teplý olúpeme a pokrájame cez vlákna na tenké plátky. Podávame s hrachovou alebo so zemiakovou kašou, prípadne so šošovicovým prívarkom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: varenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Hovädzí jazyk na sardelách
Hovädzí jazyk na sardelách
Hovädzí jazyk s poľskou omáčkou 2.
Hovädzí jazyk s poľskou omáčkou 2.
Hovädzí jazyk pečený s cesnakom
Hovädzí jazyk pečený s cesnakom
Hovädzí jazyk s poľskou omáčkou 1.
Hovädzí jazyk s poľskou omáčkou 1.