Hrášková omeleta
Zaradené v kategórii:
Omelety

Ingrediencie:
6 vajec, 60 g tuku, 150 g sterilizovaného hrášku, soľ, čierne korenie
Postup prípravy:
Rozbité celé vajcia rozšľaháme so soľou a korením. Naberačkou nalejeme na rozpálený tuk porciu omelety, povrch posypeme hráškom a opečieme. Podávame ako rýchlu večeru so zeleninovým šalátom.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: neurčené
- Čas prípravy: neurčené
- Čas varenia: neurčené
- Náročnosť prípravy: ľahká
- Technika prípravy: pečenie
- Kuchyňa: neurčené
- Príležitosť: jedlá na každý deň
- Lacné jedlo: áno
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
![]() Hrášková polievka 2. | ![]() Omeleta s teľacím mozgom | ![]() Hrášková polievka 3. | ![]() Vajcová omeleta |