už 3274 receptov

Pridaj recept

Maďarský guláš 1.

Maďarský guláš 1.

Zaradené v kategórii:
Gulášové a mäsové polievky, Hovädzie mäso

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Maďarský guláš 1.

Ingrediencie:

500 g hovädzieho mäsa, 60 g masti, 200 g cibule, 2 lyžičky červenej papriky, 1 feferón, soľ, mleté čierne korenie


Postup prípravy:

Mäso rýchlo umyjeme a pokrájame na kocky. Na rajnici rozpustíme masť a speníme na nej nadrobno posekanú cibuľu. Pridáme papriku, pokrájané mäso, feferón, soľ, mleté čierne korenie a dusíme vo vlastnej šťave. Keď sa šťava vyparí, podlejeme horúcou vodou a udusíme do mäkka.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: varenie
  • Kuchyňa: maďarská kuchyňa
  • Príležitosť: neurčené
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Maďarský guláš 2.
Maďarský guláš 2.
Maďarský zemiakový guláš
Maďarský zemiakový guláš
Fazuľový guláš
Fazuľový guláš
Slovenský baraní guláš
Slovenský baraní guláš