už 3274 receptov

Pridaj recept

Pikantné bravčové rezne

Pikantné bravčové rezne

Zaradené v kategórii:
Bravčové stehno

Ingrediencie:

600 g bravčového stehna, soľ, mleté čierne korenie, 80 g šunky, 40 g chrenu, 20 g mandlí, 20 g hrozienok, 120 g masti, 200 g sterilizovaného leča, 20 g feferónov


Postup prípravy:

Z bravčového stehna nakrájame 4 rezne, ktoré naklepeme, osolíme a okoreníme. Potom na každý rezeň dáme plátok šunky, postrúhaný chren, posekané mandle a hrozienka. Naplnený rezeň prehneme a sklepeme do seba. Na rozpálený tuk vložíme pripravený rezeň a opekáme po oboch stranách. Hotový rezeň z tuku vyberieme, pridáme lečo s pokrájanými feferónmi a prehrejeme. Na teplý tanier dáme rezeň so zohriatou zmesou. Ako prílohu podávame opekané alebo vyprážané zemiaky.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: pre 4 osoby
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: pečenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: neurčené
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Švédske bravčové rezne
Švédske bravčové rezne
Lahôdkové rezne v alobale
Lahôdkové rezne v alobale
Bravčové rezne v alobale
Bravčové rezne v alobale
Bravčové mäso dusené na rajčiakoch
Bravčové mäso dusené na rajčiakoch