Sliepka na sardelách

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Sliepku, ktorú sme predošlého dňa uvarili a vývar použili na polievku, pokrájame na porcie. V kastróle na oleji opražíme pokrájanú cibuľu, pridáme vymiešané sardely alebo podľa chuti sardelovú pastu a spolu trocha opražíme. Do tohto základu vložíme porcie sliepky a dusíme asi 15 minút. Dbáme na to, aby sa mäso nerozpadávalo. Múku rozhabarkujeme v kyslej smotane, prilejeme ju k sliepke a povaríme, aby omáčka zhustla. Až potom sliepku osolíme. Podávame s rezancami, haluškami alebo ryžou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená