Strova – polievka
Zaradené v kategórii:
Gulášové a mäsové polievky

Ingrediencie:
100 g suchej fazule, 30 g krúp, 30 g mrkvy, 30 g petržlenu, 60 g cukrovej repy, 100 g zemiakov, 200 g údeného mäsa, voda, soľ, mleté čierne korenie
Postup prípravy:
Mäso nakrájame na menšie kúsky a dáme variť s namočenou fazuľou. Neskoršie pridáme pokrájanú očistenú zeleninu, zemiaky a krúpy, dosolíme a okoreníme.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: neurčené
- Čas prípravy: neurčené
- Čas varenia: neurčené
- Náročnosť prípravy: stredná
- Technika prípravy: varenie
- Kuchyňa: slovenská kuchyňa
- Príležitosť: jedlá na každý deň
- Lacné jedlo: nie
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
![]() Rajčiaková polievka 2. | ![]() Krémová polievka z mrkvy | ![]() Poludňajšia – polievka | ![]() Pečeňová polievka 2. |