Hríbová omáčka so zelerom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očistenú a pokrájanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme očistené, umyté a pokrájané hríby, očistený, umytý a na kocky pokrájaný zeler, soľ, trochu vody, prikryjeme a dusíme. K mäkkým hríbom prilejeme smotanu, v ktorej sme rozšľahali múku, povaríme a dochutíme posekaným kôprom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Ruský biftek

Náročnosť

Údená bravčová krkovička v jemnej omáčke

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút

Fánky I

Náročnosť

Detviansky rezeň

Náročnosť