Jahňacie rebierka na kyslo

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Z umytého jahňacieho karé odsekneme 4 rebierka, mierne ich naklepeme, okraje nasekneme, po oboch stranách opečieme na horúcom oleji a vyberieme na tanier. Na zvyšku oleja zapeníme očistenú na plátky pokrájanú cibuľu a zeleninu, bobkový list, citrónovú kôru a korenie. Potom na pripravený zeleninový základ položíme opečené rebierka, posolíme ich, podlejeme naberačkou horúcej vody, dáme do kuchty a 20 minút dusíme. Potom kuchtu otvoríme, mäso vyberieme, zeleninu so šťavou prelisujeme do kastróla, dáme na sporák, prilejeme zátrepku pripravenú z kyslého mlieka a hladkej múky a všetko spolu dobre povaríme. Nakoniec do omáčky zamiešame horčicu, pridáme na rezance pokrájanú rozpraženú slaninu a podľa potreby okyslíme octom alebo citrónovou šťavou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Jablkový závin 2.

Náročnosť

Šalát z kyslej červenej kapusty ala Iva

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Koňaková torta

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Maršalská šunka

Náročnosť

Parížsky rezeň 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina