Rýchla omeleta

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Žĺtky s cukrom miešame asi 20 minút a potom zľahka primiešame z bielkov ušľahaný tuhý sneh spolu s múkou. Na maslom vymastenú a hrubou múkou vysypanú panvicu nalejeme cesto na hrúbku prsta a v dobre vyhriatej rúre upečieme do zlata. Na jednu polovicu ešte teplej omelety poukladáme ovocie alebo ju potrieme džemom, preložíme a posypeme vanilínovým cukrom alebo postrúhanou čokoládou. Podávame teplé.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená