Kapor pečený na víne

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očisteného kapra vypitveme, rýchlo umyjeme, odstránime chrbtovú kosť a pokrájame na diely. Troška osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Ohňovzdornú misu natrieme masťou, vložíme do nej pripraveného kapra a v rúre pečieme. Očistený cesnak rozotrieme so soľou a rozmiešame s vínom. Počas pečenia takto pripraveným vlnom kapra polievame a upečieme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mrkva na cesnaku.

Náročnosť

„Kaštanové“ hrudky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Čerešňový puding

Náročnosť