Lievance

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Do preosiatej múky dáme rozdrobené droždie, cukor, vajce, soľ, vlažné mlieko a zamiešame. Cesto má byť hustejšie ako na palacinky. Na teplom mieste ho necháme nakysnúť. Rozpálenú formičku na lievance vymastíme olejom a z vykysnutého cesta opekáme lievance. Potom ich potrieme lekvárom, spojíme po dva a posypeme škoricovým cukrom. Cesto môžeme skypriť tuhým snehom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Teľacie po spišsky

Náročnosť

Rajčiaková polievka so smotanou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Krúpy s hríbmi

Náročnosť

Jelenie ragú

Náročnosť

Toskánsky rezeň

Náročnosť