Lovecká pochúťka

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso nakrájame na tenké plátky. Olúpeme a nakrájame jablká, cibuľu a spolu osmažíme na masle do zlata. Okoreníme a osolíme. Do ohňovzdornej misy skladáme striedavo vrstvu mäsa. zemiakov, jabĺk a cibule. Poslednou vrstvou sú zemiaky. Zalejeme vývarom, navrch dáme malé kúsky čerstvého masla a upečieme.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kyslá kapusta s údeným mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Vynikajúci pohárový koláč

Náročnosť
Čas prípravy
25 minút

Horčicová omáčka

Náročnosť