Mäsové knedličky

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso zomelieme, pridáme celé vajce, žemľu pokrájanú na kocky, postrúhanú cibuľku zapenenú na masle, posekanú zelenú petržlenovú vňať, soľ a korenie. Všetko dobre premiešame a necháme asi štvrť hodiny stáť. Potom na lopári posypanom strúhankou formujme malé knedličky, alebo malou lyžičkou vykrajujeme halušky, ktoré zavárame do vriacej polievky. Namiesto mäsa môžeme použiť aj mozog.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Teľacie Parmské rezne

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Párková polievka

Náročnosť

Lečo s klobásou

Náročnosť

Znojemský guláš

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Lekvárové pirohy s makom 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút