Minútový teľací rezeň

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Žĺtok s maslom dobre vymiešame, pridáme postrúhaný muškátový kvet, soľ, posekanú petržlenovú vňať, zomleté mäso, smotanu a všetko dobre premiešame. Z tejto zmesi tvoríme nožom oválne rezne, ktoré po oboch stranách pomaly opečieme na oleji do zlatista. Opečené rezne vyberieme, tuk zaprášime troškou múky, zalejeme vývarom, premiešame, potom vložíme rezne a ešte trochu podusíme. Ako prílohu podávame udusenú ryžu alebo varené zemiaky.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená