Morčacia roláda

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Oravskú slaninu pokrájame na kocky, pridáme celé vajcia, pokrájanú mrkvu a hrášok (ktorý sme predtým uvarili v osolenej vode do polomäkka) a za stáleho miešania upražíme. Morčacie prsia rozkrojíme na plát, naklepeme, okoreníme a potrieme hustou praženicou. Mäso skrútime, previažeme niťou a vložíme na pekáč. Pokrm dusíme v rúre s trochou vody asi hodinu. Nakoniec odkryté mäso dopečieme do mäkka. Podávame s ryžou a čerstvým zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená