Pečeň v alobale

400 g pečene (bravčová alebo teľacia)
40 g oleja
30 g cibule
l0 g hladkej múky
mletá rasca
kari korenie
červená paprika
400 g zemiakov
100 g šampiňónov
alobal
pažítka alebo zelený petržlen
Z umytej, obrúskom osušenej pečene nakrájame štyri rezne, ktoré na kraji nasekneme, veľmi slabučko naklepeme, poprášime múkou, v ktorej sme rozmiešali papriku i karí korenie a opečieme ich na horúcom oleji po oboch stranách. Potom rázne vyberieme na tanier a na zvyšku oleja zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme umyté hríby pokrájané na plátky, rascu a prikryté za občasného miešania dusíme. Potom pridáme v šupke uvarené, očistené a na plátky pokrájané zemiaky, soľ, pokrájanú pažítku a spolu premiešame. Z alobalu narežeme štyri štvorce, do prostriedku každého vložíme porciu pripravených zemiakov, na ne položíme pečeň, zabalíme a pečieme v rúre 15 až 20 minút.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ