Pečeňové rezne na cibuli

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Pečeň pokrájame na rezne, kraje narežeme, slabo naklepeme, okoreníme a na rozpálenom oleji opečieme. Opečené vyberieme a na olej dáme cibuľu pokrájanú nadrobno, upražíme ju do ružova, zaprášime múkou, trochu podlejeme vodou, posolíme, pridáme majorán, rascu a povaríme. Rezne dáme na tanier, zalejeme cibuľkovou šťavou a ozdobíme pokrájanou paradajkou a zelenou paprikou. Podávame s ryžou alebo so zemiakmi a so šalátom alebo s uhorkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Dusený kaleráb

Náročnosť

Poľské zrazy

Náročnosť

Dezert z mikrovlnky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Syrové lievance

Náročnosť