Pečeňové rezne na cibuli

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Pečeň pokrájame na rezne, kraje narežeme, slabo naklepeme, okoreníme a na rozpálenom oleji opečieme. Opečené vyberieme a na olej dáme cibuľu pokrájanú nadrobno, upražíme ju do ružova, zaprášime múkou, trochu podlejeme vodou, posolíme, pridáme majorán, rascu a povaríme. Rezne dáme na tanier, zalejeme cibuľkovou šťavou a ozdobíme pokrájanou paradajkou a zelenou paprikou. Podávame s ryžou alebo so zemiakmi a so šalátom alebo s uhorkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená