Pľúcka nakyslo

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Teľacie pľúcka umyjeme a dáme do vriacej vody, pridáme bobkový list, soľ, strúčik cesnaku a varíme. Mäkké pľúcka vyberieme a necháme vychladnúť, aby sa dali ľahko krájať. Na oleji opražíme zeleninu a cibuľu pokrájanú na plátky a múku. Potom zalejeme vývarom z pľúcok a povaríme. Nakoniec pridáme smotanu, korenie, horčicu a ocot, omáčku pretrieme, pridáme k nej nadrobno pokrájané pľúcka a spolu ešte povaríme. Podávame s knedľou, makarónmi, rezancami alebo so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená