Rajčiaková polievka 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Očistené a pokrájané rajčiaky dáme do hrnca, pridáme pokrájanú cibuľu, celé čierne a nové korenie, citrónovú kôru a soľ, všetko zalejeme polievkou z kostí alebo vodou a prikryté uvaríme do mäkka. Z nasucho opraženej múky a masla pripravíme zápražku, rozriedime ju polievkou, v ktorej sa varili rajčiaky, pridáme pretreté rajčiaky, trocha octu, cukru a ešte povaríme. Pred podávaním zavaríme do polievky rezance alebo podusenú ryžu a zlepšíme ju červeným vínom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená