Ríbezľové rezy 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Z múky, cukru, masla, žĺtkov, soli a mlieka urobíme vláčne cesto. Na pomúčenej doske ho vyvaľkáme na hrúbku l cm, preložíme na plech a upečieme do ružova. Vychladnutý plát potrieme džemom, posypeme ríbezľami, zalejeme vlažným agarom a necháme stuhnúť. Nožom namočeným do teplej vody pokrájame na rezy.
Agar: umytý agar dáme do vody, rozvaríme a pridáme cukor. Vlažným zalievame ovocie. Namiesto neho môžeme použiť 80 g želatíny.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Švédska roštenka

Náročnosť

Karfiol s hubami

Náročnosť

Beton

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút