Ríbezľové rezy 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Z múky, cukru, masla, žĺtkov, soli a mlieka urobíme vláčne cesto. Na pomúčenej doske ho vyvaľkáme na hrúbku l cm, preložíme na plech a upečieme do ružova. Vychladnutý plát potrieme džemom, posypeme ríbezľami, zalejeme vlažným agarom a necháme stuhnúť. Nožom namočeným do teplej vody pokrájame na rezy.
Agar: umytý agar dáme do vody, rozvaríme a pridáme cukor. Vlažným zalievame ovocie. Namiesto neho môžeme použiť 80 g želatíny.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Banány s krémom

Náročnosť

Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
hríby huby omeleta

Omeleta s hubami

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút