Roštenka na zelenej fazuľke

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Mäso umyjeme vcelku, osušíme utierkou a rozkrojíme na štyri rovnako veľké roštenky. Tie naklepeme, kraje nasekneme, posolíme, poprášime múkou, potrieme horčicou, posypeme mletým korením a v kastróle, v ktorom je rozpálený olej, ich opečieme po oboch stranách do ružova. Roštenky preložíme na teplú panvicu. Do zbytku oleja pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu a za stáleho miešania ju necháme zapeniť. Potom pridáme paradajkový pretlak, zohriatu scedenú fazuľku, soľ a prikryté necháme prejsť varom. Pripravenú fazuľku rozdelíme na vopred zohriate taniere, položíme na ňu opečené roštenky a podávame so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená