Roštenka na zelenej fazuľke

Mäso umyjeme vcelku, osušíme utierkou a rozkrojíme na štyri rovnako veľké roštenky. Tie naklepeme, kraje nasekneme, posolíme, poprášime múkou, potrieme horčicou, posypeme mletým korením a v kastróle, v ktorom je rozpálený olej, ich opečieme po oboch stranách do ružova. Roštenky preložíme na teplú panvicu. Do zbytku oleja pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu a za stáleho miešania ju necháme zapeniť. Potom pridáme paradajkový pretlak, zohriatu scedenú fazuľku, soľ a prikryté necháme prejsť varom. Pripravenú fazuľku rozdelíme na vopred zohriate taniere, položíme na ňu opečené roštenky a podávame so zemiakmi.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ