Tvarohový kremovník

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.66
3289 Receptov

Ingrediencie

Cesto:
220 g polohrubej muky
120 g masla
120 g práškového cukru
1 vajce
2 žĺtky
1 kávová lyžička prášku do pečiva

Plnka:
0,5 l mlieka
500 g tvarohu
150 g práškového cukru
1 zlatý klas
1,5 dl oleja
1 vajce
3 žĺtky
1 vanilkový cukor

Sneh:
5 bielkov
5 PL kryštálového cukru

Postup receptu

Z prísad vypracujeme cesto a rozváľkame ho na plech. Keď sa bude lepiť, treba ho dať do chladničky. Na cesto vylejeme plnku, ktorá je riedka ale určite stuhne a pečieme. 10 minút pred koncom pečenia rozvrstíme sneh a dáme zase zapiecť. Sneh musí chytiť peknú farbu. Hotový necháme vychladnúť a krájame mokrým nožom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Marhule v kréme

Náročnosť

Talianska pečienka

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Karfiolové podlupky

Náročnosť

Fazuľový guláš

Náročnosť