Žemľové knedličky 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Staršie pečivo pokrájame na kocky a polejeme mliekom. Pridáme posekanú zelenú petržlenovú vňať opraženú na masle, celé vajce, soľ a čierne korenie. Všetko dobre premiešame a necháme asi štvrť hodiny stáť. Potom na lopári posypanom strúhankou formujeme malé knedličky, ktoré zavárame do vriacej polievky. Z masy môžeme aj malou lyžičkou vykrajovať halušky.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Boršč 1.

Náročnosť

Študentské rezy

Náročnosť

Pomarančový údiv

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút