Živánska pečienka

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso pokrájame na malé plátky, slabo naklepeme, osolíme, okoreníme, pokvapkáme dobre olejom a necháme niekoľko hodín postáť v chlade. Potom napichujeme na ražeň alebo ihlu striedavo plátok masa, pečienky, slaniny, cibule a papriky. Zabalíme do alobalu a pečieme v rúre alebo na pahrebe asi 1 hodinu.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Jablkový závin 2.

Náročnosť

Mäsová zmes na toastoch

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Plnené orechy

Náročnosť

Vyprážaný zeler

Náročnosť