Živánska pečienka

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso pokrájame na malé plátky, slabo naklepeme, osolíme, okoreníme, pokvapkáme dobre olejom a necháme niekoľko hodín postáť v chlade. Potom napichujeme na ražeň alebo ihlu striedavo plátok masa, pečienky, slaniny, cibule a papriky. Zabalíme do alobalu a pečieme v rúre alebo na pahrebe asi 1 hodinu.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mramorová bábovka

Náročnosť
marhule
Dezerty

Marhule v kréme

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Škrabaný biftek

Náročnosť

Krúpová zabíjačková kaša

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Gratinovaný karfiol

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút